Céginfó

Villanyszerelés gondtalanul   

Villanyszerelési anyagok nagy- és kiskereskedése

 

SZINVONAL,  PROFIZMUS

Cégünket, 1991-ben Rózsa Tamás és felesége alapította és indította útjára.

Mára már a 2. generáció vette át a stafétabotot és igyekszik megőrizni a cég jó hírnevét és működését! A cég vezetői fiatal, eltökélt vállalkozók, igyekeznek mindent megtenni a Vevői és Munkatársai elégedettségéért és céljuk, hogy velük együtt közösen, további sikereket érjenek el!

Célunk, hogy országszerte a nagyobb, közepes és kisebb irodaházak, üzletek , szállodák, csarnokok, üzemek, gyárak bármilyen villanyszerelési karbantartási vagy felújítási anyagigényüket vagy akár egy beruházáshoz kapcsolódó komplett anyagigényüket, a fényforrásoktól a hosszabbítókig, , a kismegszakítóktól, a kábelektől a lámpatestekig vagy a szerelt elosztószekrényekig és az elektromos autótöltőkig, bátran adják le hozzánk e-mailen ,telefonon vagy webshopunkon keresztül https://elektroprofishop.hu és mi országosan bruttó 25.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen kiszállítjuk.

Amennyiben szakmai segítségre ,tanácsra van szüksége akkor forduljon hozzánk bizalommal! Mérnök tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésre. Ajánlatkéréseikre is szívesen válaszolunk és ezáltal személyes kapcsolattartót is biztosítunk. 

Ha Önnek úgy kényelmesebb akkor 7/24 online webshopunkon keresztül is leadhatóak a rendelések.                                                            www.elektroprofishop.hu

Amennyiben szívesen lenne törzsvevőnk, akkor kapcsolatfelvételt követően online shopunkban beállítjuk szerződött Vevőinknek járó kedvezményeket és egyeztetést követően a halasztott átutalásos fizetési lehetőséget. Fontos Partnereink még a tervezők, villanyszerelő kivitelező cégek, berendezésgyártók, végfelhasználók is, akiknek munkáját szeretnénk szakmailag segíteni és megoldást nyújtani felmerülő, feladataikra. Az igények gyors teljesítése kiemelt prioritású nálunk. Ajánlatainkat igyekszünk a lehető leggyorsabban megküldeni.

29 éve töltünk be meghatározó szerepet Magyarország villamos ipari kereskedelmi piacán.

Innovatív, folyamatosan frissülő termékpalettánkkal és óriási raktárkészletünkkel megoldásokat nyújtunk az erősáramú villamos ipar minden területén. Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink, a tervezésben és kivitelezésben is segítenek a lehető legjobb műszaki és ár érték arányú termékek kiválasztásában. 

Rendelkezésre állunk fűtéstervezésben (padlófűtés, ereszcsatornafűtés, garázsfeljáró fűtésben), világítástechnikai tervezésben , ledes megvilágítások tervezésében ,intelligens otthon megoldásokban ,napelemes kiserőművek megvalósításában. www.elektroprofi.hu  

Szakmai előadások keretében műszaki információval szolgálunk termékeinkről, a piacon megjelenő újdonságokról. Ezekről hírleveleink útján is igyekszünk tájékoztatni Önöket,

A termékválasztékunkban megtalálható villanyszerelési anyagokat kiszállítással az ország minden pontjára el tudunk juttatni, de országosan 8 üzlettel állunk Vevőink rendelkezésére. Üzleteink megtalálhatóak Pesten, Budán Győrben, Szegeden, Debrecenben, Balatonlellén, Nagykanizsán és  Miskolcon egyaránt. A legfontosabb számunkra Partnereink elégedettsége és hosszú távú bizalma. Probléma vagy sürgős kérdés esetén is rendelkezésre állunk.

Reméljük hamarosan Önt is törzsvásárlóink között üdvözölhetjük!

Ajánlatkéréseket a kereskedelem@elektroprofi.hu e-mail címre várunk.

Ha bármilyen észrevétele, kérdése, kérése van felénk kérjük a kereskedelem@elektroprofi.hu vagy cegvezetok@elektroprofi.hu e-mail címre küldje el nekünk.

Köszönjük, hogy megtisztel minket a bizalmával!

Mózesné Rózsa Katalin & Mózes Attila 

és az Elektro Profi csapata

Logisztikai központunk: 1101.Budapest, Albertirsai út 3.   

Központi iroda: 1148.Budapest, Fogarasi út 2-6.