Sylvania lámpatest akció

Az Elektro Profi Kereskedelmi Kft a Havells Sylvánia fényforrások és lámpatestek legnagyobb magyarországi forgalmazója. Most egyes típusokat akciós áron kínálunk. Keresse üzleteinkben és üzletkötőinknél. Világítástechnikai csoportunkat Budapesten, a Fehérvári út 85.sz. alatti üzletünkben találja, ahol az emeleten lévő bemutatótermünkben megtekinthetők a lámpatestek is.

 

Az Elektro Profi Kereskedelmi Kft a Havells Sylvánia fényforrások és lámpatestek legnagyobb magyarországi forgalmazója.

A Havells Sylvania a világ egyik vezető világítástechnikai csoportja. A személyes és helyi szükségleteknek megfelelő világítástechnikai megoldások teljes választékát kínálja, amellyel nagyhatékonyságú, energiatakarékos fényforrások és lámpatestek innovatív gyártójává vált.

Három fő márkája – Concord, Lumiance és Sylvania – a kutatás és fejlesztés, a LED-es világítási technológia, a termékdesign, a tervezési és termelési terület erősségeit ötvözi a speciális felhasználási területen (építészeti, dekoratív és funkcionális világítás) szerzett nagyfokú szakértelemmel.

Európai gyártás

A Havells Sylvania büszke európai gyártói múltjára. A csoport (Concord, Lumiance és Sylvania) Belgiumban, Németországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban gyárt fényforrásokat és lámpatesteket. Ezek a kiválósági központok saját alapításúak, biztosítják az innovatív tervezést, fejlesztést és termelést, és igazodnak a dinamikus piac folyamatosan változó követelményeihez.